Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:12 μμ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 22:20

Κύπελο Ελλάδας: Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου η κλήρωση – Μαθαίνει τον αντίπαλό του ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 11:00.

Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, μπαίνουν οι δέκα ομάδες της τρέχουσας Super League, που δεν συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι ο Παναιτωλικός θα μάθει τον αντίπαλό του, την ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει και καλείται να αποκλείσει για να περάσει στην επόμενη φάση.

Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση που οι δύο ομάδες του ζευγαριού παίζουν σε διαφορετική κατηγορία, τότε αυτομάτως γηπεδούχος γίνεται η ομάδα της χαμηλότερης κατηγορίας.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ και θα προβληθεί σε Live Streaming στο κανάλι της ομοσπονδίας στο YouTube.

Μοναδική εκκρεμότητα από την τέταρτη φάση, είναι το παιχνίδι Αλμυρός Γαζίου – Πανθρακικός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Τρίτη 11/10/2022 (11:00) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23, στην οποία θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά φέτος οι ομάδες της Superleague 1 -πλην εκείνων που συμμετείχαν ή συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr».

agriniara.gr 

Διαβάστηκε 283 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News