Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:12 μμ
Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:12

Παναιτωλικός - Βόλος 2-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας»
 
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον Βόλο στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κλείστηκε αναίτια πίσω μετά το προβάδισμα των δύο τερμάτων και από τα λάθη που έγιναν, έχασε το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 2-0 του Βόλου στο Αγρίνιο, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή φεύγοντας με το διπλό (2-3). Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας όταν οι παίκτες του παίρνουν το προβάδισμα αλλά και αποφυγή λαθών, όπως αυτά που κόστισαν την ήττα από τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασίου στην Cosmote TV:

«Είναι λες και δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Μετά το 2-0 σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που είπαμε. Γυρίσαμε να αμυνθούμε χωρίς να υπάρχει εντολή. Ο Βόλος μας απειλούσε και είχαμε προβλήματα από τη δεξιά μεριά. Κλείσαμε τον Φερνάντες, αλλά ο Βόλος μπήκε στο παιχνίδι. Η απόφαση του Καρέλη κρέμασε την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η διαχείριση που κάναμε ήταν καλή, αλλά από ένα ατομικό λάθος δώσαμε τη νίκη στον Βόλο. Τα λάθη αυτά κόστισαν. Ήταν κρίμα γιατί ο κόσμος στήριξε την ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν αλλά μερικές φορές το μυαλό μας δεν λειτουργεί όπως πρέπει και τιμωρούμε τους εαυτούς μας», ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας:

«Σε κάθε ματς τρώμε γκολ γιατί δεν έχουμε σταθερότητα στην άμυνα και αυτό έχει να κάνει με τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Αμυνόμασταν με τα μάτια κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν υπήρχε λόγος μετά το 2-0 να γυρίσουμε τόσο πίσω. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας κάθε φορά».

Μπράτσος: «Είχαμε σθένος, υπομονή και πίστη στο πλάνο»
 
Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος τόνισε ότι ο Βόλος έπαιξε ξανά με την ταυτότητά του πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο διπλό με ανατροπή επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράτσος στην Cosmote TV μετά τη μεγάλη νίκη του Βόλου με 2-3 επί του Παναιτωλικού:

«Ο Βόλος είναι μια ομάδα όπου σε κάθε γήπεδο παίζει με την ταυτότητά του. Είχαμε μια μικρή παρένθεση στο πρώτο 20λεπτο όπου μαγνητιστήκαμε από την τακτική του αντιπάλου. Αλλά πρέπει να μείνω στο σθένος, στην υπομονή και στην πίστη στο πλάνο για να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο μέρος με υπομονή να κερδίσουμε. Το ματς μας κάνει να χαμογελάμε και το μεταφέρουμε προς τον κόσμο και στη διοίκηση του Βόλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Ζησιμόπουλο, τον μαραθωνοδρόμο και οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ενημερωθούν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 271 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:40
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News