Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:17 πμ
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 20:13

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος στον “Δυτικά Fm”: Ευχαριστημένος που κέρδισε με …ανατροπή το “Σπάρταθλον” ο Αγρινιώτης υπεραθλητής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα επτά παραπάνω χιλιόμετρα που διένυσε από λανθασμένη υπόδειξη τον πείσμωσαν και τα “νεύρα” του βγήκαν σε καλό καθώς ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την πρώτη θέση στο “Σπαρταθλον” !

Ο Αγρινιώτης δρομέας υπερασποστάσεων που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της επετειακής 40ης  διοργάνωσης μίλησε στο “Δυτικά Fm 92,8”. Ανέφερε ότι οι ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε τον έκαναν πιο δυνατό. Παρότι θέλει να κινείται βάσει πλάνου, εντούτοις το γεγονός ότι αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι που τελικά κέρδισε με…ανατροπή, δεν μπορεί παρά να τον ευχαριστεί.

Ξεκαθάρισε ότι δεν κρατάει κακία για το λάθος, θεωρώντας τα λάθη ως ευκαιρία να γινόμαστε καλύτεροι. “Ό,τι έχω να πω το λέω εκείνη την ώρα, μετά ηρεμώ”, ανέφερε.

Ο 40χρονος Φώτης Ζησιμόπουλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών (4,5 και 7,5 ετών), αστυνομικός στο επάγγελμα, δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι παραπάνω από τους “σούπερ ήρωες” της δύσκολης καθημερινότητας.

Εξήγησε στη Δήμητρα Λαοπόδη με την οποία συνομίλησε ότι αφοσιώνεται σε ό,τι κάνει και είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και  ανταγωνιστικός σε όλους τους τομείς. Πάντως, ο “στίβος” της πολιτικής δεν φαίνεται να τον απασχολεί, όπως σχολίασε, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Μιλώντας για τα επόμενα σχεδία του, ανέφερε ότι ο μαραθώνιος της Αθήνας συγκαταλέγεται  στον προγραμματισμό του, όπως και η συμμετοχή του στο “Σπάρταθλον” του 2023. Είπε ακόμα ότι θα ήθελε να τρέχει μέχρι την ηλικία των 60.

Εν τω μεταξύ, στις εβδομαδιαίες προπονήσεις σε άσφαλτο και βουνό “γράφει” πολλά χιλιόμετρα ακολουθώντας τις υποδείξεις του προπονητή του Δημήτρη Κασίμη τον οποίο θαυμάζει και θεωρεί φίλο.

Όσο για τα συναισθήματά του που καταγράφονται στη συγκλονιστική φωτογραφία του στον τερματισμό σημείωσε ότι είναι ανάμικτα. “Θες να κλάψεις και να γελάσεις μαζί…”, παραδέχθηκε.

Ακούστε τα όσα είπε ο Φώτης Ζησιμόπουλος στον “Δυτικά Fm”:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 280 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News