Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 22:21

Θετικές εντυπώσεις αφήνει η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΡΙΝΙΟΥ εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας».

Ο Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, συμμετέχοντας με αυτόνομο περίπτερο, προσέλκυσε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι και ενημερώνονται για το σύνολο των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων μας, ενώ έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα είδη ζωοτροφών που παράγονται στο εργοστάσιό μας. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για εξαιρετικά προϊόντα «Αμφιλοχίας Γη»

Η Ένωση Αγρινίου θεωρεί ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την τόνωση της επιχειρηματικής αυτοπεποίθησης, που τόσο ανάγκη έχει ο νομός μας.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος ενδιαφερομένων καθώς και να αποτελέσει σημείο συνάντησης για αγρότες, κτηνοτρόφους, εξειδικευμένο εμπορικό κοινό,  καταναλωτές και φίλους της γεύσης από τη Δυτική Ελλάδα και ευρύτερα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν  ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα όπως: Γαλακτοκομικά, εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, Μελισσοκομικά, Ζυμαρικά, Κρασιά, Ποτά, Γλυκίσματα και Σοκολάτα, Βιολογικά Προϊόντα, Αρωματικά Φυτά, Ελληνικούς Ξηρούς Καρπούς, Καλλωπιστικά Φυτά, Παστέλια και πολλά ακόμα! Ενώ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.

H «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας» διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

 

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.