Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 12:29

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” (Μεσολόγγι – Αγρίνιο) σύναψε μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σήμερα η διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας Μαρία Φιλιπποπούλου και η οδοντίατρος Όλγα Αλεξάκη επισκέφθηκαν τη δομή.

H ανακοίνωση του Δ.Σ.

Την Έδρα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, η κα Ελένη Φιλιπποπούλου – Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου και η κα Όλγα Αλεξάκη – Οδοντίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που χρόνια τώρα έχει αναλάβει την οδοντιατρική φροντίδα των νέων μας με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσωπικό ενδιαφέρον.

Η κα Φιλιπποπούλου και η κα Αλεξάκη ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου μας, συνομίλησαν με τους νέους μας, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή και τόνισαν τον ενθουσιασμό τους για την ποιότητα του έργου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας ανάμεσα στη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κα Ελένη Φιλιπποπούλου και στην Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Διονυσία Σαμαντά, όπου συναπεφάσισαν τη σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 223 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.