Παρασκευή, 9η Δεκεμβρίου 2022  3:33 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 12:18

Ξηρόμερο: Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κοιμητήριο Παπαδάτου με τη βοήθεια συμβασιούχων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Αρχή στο Ξηρόμερο στο πλαίσιο παρεμβάσεων που επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ανακοίνωσε βελτιώσεις στο κοιμητήριο Παπαδάτου, που διευκολύνουν την πρόσβαση.

Με προμήθεια και εργολαβία του Δήμου Ξηρομέρου, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.


Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα Δημοτική Αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε κατοίκους της περιοχή, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 103 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News