Σάββατο, 3η Δεκεμβρίου 2022  9:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 23:42

NEO EP για τους FUGIT - Το "Nyctophilia Movements" κυκλοφορεί ΤΩΡΑ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 
BIOΓΡΑΦΙΚΟ
Οι Fugit είναι ένα μονοπρόσωπο συγκρότημα από την Ιταλία, που δημιουργήθηκε από τον Andrea Milan. Δημιουργήθηκε το 2014 ως ένας τρόπος αντιμετώπισης της ανθρώπινης κατάστασης, η μουσική του Andrea μιλάει από προσωπικές εμπειρίες μέχρι την επιστήμη και τη θέση και τον σκοπό μας σε αυτό το τεράστιο πράγμα που ονομάζεται σύμπαν.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Nyctophilia: Μια έλξη για το σκοτάδι ή τη νύχτα. βρίσκοντας χαλάρωση ή άνεση στο σκοτάδι. Και αυτό ακριβώς είναι το «Nyctophilia Movements». Παίρνει έμπνευση από τις ατελείωτες μοναχικές βόλτες κατά τις καλοκαιρινές νύχτες, τη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα μιας κοιμισμένης πόλης και το γαλήνιο δάσος στολισμένο με πυγολαμπίδες. Γι' αυτό το λόγο το "Nyctophilia Movements" συντέθηκε αυστηρά και ηχογραφήθηκε μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν παίχτηκε ούτε μια νότα τη μέρα.
 
Διαβάστηκε 71 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News