Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:31 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 00:21

Πέτυχαν το στόχο τους, οι 2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετυχαίνοντας το στόχο τους, για προβολή της πόλης της Ναυπάκτου, υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου οι 2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας, όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών.    

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα “61 χρόνια μνήμης” από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους και υλοποιήθηκαν για 2η χρονιά στη πόλη της Ναυπάκτου με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Παρόντες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Χρυσανθόπουλος Τάσος ο πρόεδρος του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Μίχος Γιώργος, ο Γενικός Δντης του Σταδίου Καλφούντζος Ανδρέας και ο μεγάλος χορηγός των αγώνων OPEL Κυρίτσης, στον οποίο και απονεμήθηκε τιμητικό μετάλλιο από τη διοργάνωση για τη σημαντική υποστήριξη.

Ευχαριστούμε θερμά σωματεία, προπονητές, αθλητές και συνοδούς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, οι οποίοι τόσο από τη διοργάνωση όσο και από τη παραμονή τους στη Ναύπακτο, αποκόμισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ευχαριστούμε τη Δκση του Σταδίου για την υποστήριξη, την ομάδα της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου που κάλυψε υγειονομικά τους αγώνες και όλους αυτούς που μας βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης.

Διαβάστηκε 274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.