Σάββατο, 29η Ιουνίου 2024  7:45 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 20:36

Παίρνει Τομανέ ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Παναιτωλικός χθες συμφώνησε με την Γκιμαράες και τον Αντόνιο Μανουέλ Φερνάντες Μέντες που αναμένεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει τις επόμενες ημέρες.
tomane
Πορτογάλος θα είναι και ο επόμενος νέος παίκτης του Παναιτωλικού που θα αποκτήσει εκτός απροόπτου τον 24χρονο επιθετικό Αντόνιο Μανουέλ Φερνάντες Μέντες ,γνωστό ως Τομανέ.
Χθες βράδυ τα «καναρίνια» συμφώνησαν με την ομάδα του τη Γκιμαράες και με τον παίκτη που αναμένεται στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Ο Τομανέ έχει ύψος 1,82, ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα της Μποαβίστα. Με την Γκιμαράες αγωνίστηκε 70 φορές έχοντας σκοράρει 9 γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός για έξι μήνες στη Ντούισμπουργκ έχοντας 9 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.
Στο παρελθόν το όνομα του ακούστηκε και σε μεταγραφικά σενάρια άλλων ελληνικών ομάδων.
Θα πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή μετά τους επίσης πορτογάλους Ρότσα (και αυτός από Γκιμαράες) και Ροντρίγκες.

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2434 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 01:50
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News