Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 00:50

ΣΠΕΛ: Έλλειψη εθνικού νομοθετικού πλαισίου στα λιπάσματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα προβλήματα και οι Κίνδυνοι στην Ελληνική Αγορά.

Nομοθετική ρύθμιση για την κυκλοφορία των Εθνικών Λιπασμάτων – Ανόργανων Λιπασμάτων Ελληνικών Προδιαγραφών ζήτησε η Διοίκηση του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), που εκπροσωπεί πάνω από το 70% της αγοράς λιπασμάτων με 67 Εταιρείες – Μέλη και 1.500 εργαζόμενους, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος, κ. Δημήτρης Ρουσσέας και τα Μέλη του ΔΣ, κ. Γιάννης Βεβελάκης, κ. Νίκος Κουτσούγερας και κ. Γιώργος Πάκος, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου και με την Γενική Διευθύντρια, Δρ. Φωτεινή Γιαννακοπούλου να συντονίζει τη συζήτηση, τόνισαν ότι «κάθε ημέρα που περνά χωρίς Εθνικό Νομοθετικό πλαίσιο προκαλεί σημαντικά προβλήματα στους Έλληνες Αγρότες, τις επιχειρήσεις και κυρίως τις μικρές και μικρομεσαίες, καθώς και στην Εθνική Οικονομία συνολικά», ενώ έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για «επικείμενες ελλείψεις προϊόντων λίπανσης και αύξηση του κόστους» εξ αυτού του λόγου.

Διαβάστηκε 213 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 01:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία