Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 13:00

Ο Νίκος Αλιάγας στο Αγρίνιο: Οι παιδικές αναμνήσεις από τον τόπο και η αγάπη για τη φωτογραφία (εικόνες – βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια ο Νίκος Αλιάγας στο Αγρίνιο, τότε που με “κλεμμένο” ποδήλατο έκανε βόλτες στην πόλη και συχνά δεχόταν τις “πρώτες βοήθειες” σε κεντρικό φαρμακείο.

Απλός, επικοινωνιακός και πρόθυμος να μιλήσει για τη φωτογραφία που τόσο αγαπά, όπως άλλωστε και την Αιτωλοακαρνανία όπως δηλώνει με κάθε ευκαιρία,  εμφανίστηκε ο διεθνούς φήμης δημοσιογράφος, παρουσιαστής και φωτογράφος Νίκος Αλιάγας που επισκέφθηκε την πόλη το βράδυ της Κυριακής (19.09.22) με αφορμή το φωτογραφικό φεστιβάλ Photopolis.

Στην Παλαιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου,  μίλησε με ενθουσιασμό σε όσους τον περίμεναν στην έκθεση φωτογραφίας η οποία  θα λειτουργεί μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Δείτε video:

Τον Νίκο Αλιάγα προλόγισε ο Κώστας Τσόλκας εκ μέρους της φωτογραφικής ομάδας Art8 :

Νωρίτερα είχε βρεθεί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου εκτίθενται φωτογραφίες του, για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο στην Ελλάδα, όπως επεσήμανε.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο δήμαρχος Αγρινίου:

aliagas 19 9 2022

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.