Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 18:15

Οριστική η ακύρωση της συναυλίας Αδαμαντίδη-Ζήνα στο Αγρίνιο, τι γίνεται με τα εισιτήρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εταιρεία Music Group, ενημερώνει με δελτίο τύπου της, ότι η Συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο με την Πέγκυ Ζήνα και τον Θέμης Αδαμαντίδης ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους όπως της ανάφερε ο διοργανωτής και παραγωγός της συναυλίας.

Η Διοργάνωση και παραγωγή της Συναυλίας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία TARANTOYLA SECURITY SERVICES M.I.K.E.

Η MUSIC GROUP επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση ότι δεν είναι η διοργανώτρια εταιρεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπως επιβεβαιώνεται και από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr που φαίνεται υπεύθυνη παραγωγής η εταιρεία που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η εταιρεία MUSIC GROUP δεν έχει καμία ευθύνη για την ΑΚΥΡΩΣΗ της εκδήλωσης γιατί όπως αναφέραμε η εταιρεία μας ήταν υπεύθυνη για το διαφημιστικό και επικοινωνιακό κομμάτι και όχι με το τεχνικό κομμάτι και ολόκληρη την διοργάνωση. Η ματαίωση της εκδήλωσης ήταν απόφαση του Διοργανωτή ο οποίος είχε κι ολόκληρη την διοργάνωση και την παραγωγή και δυστυχώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση λόγων τεχνικών προβλημάτων όπως μας έχει ενημερώσει .

Η εταιρεία μας με κάθε σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς ο οφείλει να ενημερώσει για την κατάσταση και να ξεκαθαρίσει τη θέση της με κάθε διαφάνεια .

Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι :

Όσοι από εσάς προμηθευτήκατε εισιτήρια μπορείτε να τα ακυρώσετε και να επιστραφεί η αξία τους πίσω από τα σημεία προπώλησης όπου τα προμηθευτήκατε.

Δεν υφίσταται καμία διατήρηση εισιτηρίων και ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία μεταφορά της συναυλίας σε άλλη ημερομηνία. Αυτή είναι και η ενημέρωση που έχουμε από τον διοργανωτή και παραγωγό της εκδήλωσης».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.