Πολυπληθής ομάδα Λευκαδιτών, φιλοξενήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία σε μια μονοήμερη εξόρμησή τους την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Την οργάνωση, υποδοχή και περιήγηση, ανέλαβε η πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ κα Παρθενία Χαρίτου και η εκδρομή κατενθουσίασε τους κοντινούς επισκέπτες, που ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το πολιτιστικό απόθεμα του τόπου μας.

Η περιήγηση περιλάμβανε ένα πέρασμα από το χθες στο σήμερα και μονοήμερη επίσκεψη σε Αρχαία Στράτος, Γλυπτοθήκη Καπράλου, στο παραδοσιακό χωριό Σταμνά, Μουσείο Βάσω Κατράκη, Αιτωλικό & Παναιτωλικός.

Η εξόρμηση περιείχε επίσης συνάντηση με τους Συλλόγους Γυναικών Μεσολογγίου και Αγρινίου (Σταμνάς και Καλυβίων) για ανταλλαγή πολιτιστικών δραστηριοτήτων καθώς και με μέλη των Εθελοντών της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ για ανάλογες μελλοντικές δραστηριότητες.

Ευχαριστίες για την επιτυχημένη συνδιοργάνωση εκφράζονται στην κα Ζωή Χαλκιοπούλου συγγραφέα, ποιήτρια και ιδιοκτήτρια gallery σε Αθήνα και Λευκάδα – πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαδισάνων Λευκάδος “Πρόοδος”, αλλά και σε όλους όσοι βοήθησαν.



agrinionews.gr