Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:11 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:52

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 17/9 για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου Παναιτωλικού, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ το Σάββατο 17/09 (20.00 μ.μ.) δόθηκε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 16.00 έως 23.00 την ίδια μέρα (στις 17/09), στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Αποφασίστηκε παράλληλα απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 17.00 έως 23.00.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.