Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 09:55

Πιο έτοιμη η Τσβόλε, σκοράρουν Γκιμαράες και Σάντα Κλάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι. Η προσοχή μας στρέφεται στην Ολλανδία, όπου η Τσβόλε υποδέχεται τη Βίλεμ, και στην Πορτογαλία, όπου η Γκιμαράες φιλοξενεί τη Σάντα Κλάρα.

Αξιολόγηση για το mobile stoiximan app. Δείτε πως να το κατεβάσετε.

134. Τσβόλε - Βίλεμ (21:00)

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση από τη Β' Ολλανδίας, μεταξύ δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. «Τρένο» η Τσβόλε, έχει σημειώσει 5 συνεχόμενες νίκες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βέλλιος. Όχι τόσο καλό το ξεκίνημα της Βίλεμ, η οποία μέχρι να βρει τα πατήματά της στην κατηγορία αρκείται σε κυνικές νίκες. ➥ Μπορεί στο φινάλε της σεζόν οι δύο ομάδες να κονταροχτυπηθούν για την απευθείας άνοδο. Τη δεδομένη στιγμή η Τσβόλε είναι πιο έτοιμη και έχει το προβάδισμα. Ποντάρισμα στον άσο σε απόδοση 1.90.

159. Γκιμαράες - Σάντα Κλάρα (22:15)

Κλείνουμε με Πορτογαλία. Η Γκιμαράες, γνώρισε τρεις σερί ήττες, ενώ δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την απουσία του Αντρέ Σίλβα, ο οποίος σημείωσε τα 2 γκολ στις μέχρι τώρα νίκες της. Ο Πορτογάλος φορ έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει απόψε. Η Σάντα Κλάρα προέρχεται από την πρώτη νίκη της, επικράτησε 2-1 της Μαρίτιμο, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στο σκορ. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι στις 5 πρώτες αγωνιστικές που εμφάνισε G/G & Over 2,5. ➥ Αναμένουμε αντίδραση από την Γκιμαράες. Η Σάντα Κλάρα μπορεί να τραβήξει στο σκοράρισμα, οφείλει να ακολουθήσει η γηπεδούχος. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για υψηλό σκορ προερχόμενο και από τις δύο ομάδες, ποντάρουμε στο G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.50

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 215 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.