Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 23:07

ΝΕΟ lyric video για τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟ ("Ανθρωπάκος" από το επερχόμενο άλμπουμ "Στο Παραπέτασμα Του Κόσμου")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Αδάμος γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1986 στην Καρδίτσα. Τα παραδοσιακά τραγούδια που τραγουδούσε ο παππούς του στα χωράφια της Σέκλιζας καθώς και το πάθος του πατέρα του για τα ρεμπέτικα και τον Μάρκο είναι η σημαντικότερες αναμνήσεις του σήμερα. Στην Καλαμάτα σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης κ Οικονομίας ενώ στην συνέχεια χάνει ένα χρόνο από την ζωή του όπως λέει ο ίδιος υπηρετώντας στον Έβρο την στρατιωτική του θητεία όπου έγραψε πάρα πολλούς στίχους.  

Ξεκίνησε γράφοντας στιχάκια σε ηλικία 12 ετών όταν σε μια εργασία για το σχολείο έγραψε ένα παιδικό ποίημά για την άνοιξη. Από τότε όσο θυμάται τον εαυτό του σχεδόν κάθε βράδυ γράφει στίχους. Στα 13 του ξεκίνησε να μελετάει μουσική καθώς βρίσκει ένα τρίχορδο μπουζούκι του πατέρα του στην αποθήκη της γιαγιάς του. Αμέσως ξεκινάει μαθήματα σε Ωδείο της Καρδίτσας όπου δύο χρόνια αργότερα το εγκαταλείπει λόγο οικονομικών δυσκολιών. Αυτοδίδακτος από τότε μελετάει ακόμη και σήμερα μουσική καθώς όπως λέει η μουσική είναι ατελείωτη σαν τον γαλαξία μας , όσο μελετάς τόσο θες να μάθεις. Παίζει τζούρα , μπαγλαμαδάκι , μεσομπούζουκο και κιθάρα.  

 

Το 2012 αποφασίζει με δύο φίλους του να δημιουργήσουν το μουσικό σχήμα Ροζ Πένες παίζοντας τραγούδια του Γιώργο Μιχαήλ , Θανάση Παπακωνσταντίνου , Σωκράτη Μάλαμα και πολλά ρεμπέτικα σε μαγαζιά της πόλης.  

 

Τον Απρίλιο του 2014 υπογράφει τον πρώτο ανεπίσημο δίσκο του σχήματος ” Στο παραπέτασμα του κόσμου” σε στίχους και μουσική δικούς του σχεδόν σε όλο το album.  

 

Ένα χρόνο αργότερα κάνοντας μια μικρή ανασύνταξη του σχήματος έρχεται ο δεύτερος ανεπίσημος δίσκος ” Οι χαρακιές της γης” όπου υπογράφει τους στίχους σε όλο το album καθώς και την μουσική στα περισσότερα τραγούδια.  

 

Το 2017 κυκλοφορεί με την FinalTouch του κ.Μ.Καρατζά τον Άψινθο παρέα με τις Ροζ πένες.  

 

Δύο χρόνια αργότερα το 2019 έρχεται ο πρώτος προσωπικός του δίσκος Τα τραπεζιάτικα.  

 

Έχει κάνει την μουσική  επιμέλεια για την ταινία του Αγη Δημητρόπουλου με τίτλο “Ουσακ& Πειραιώτικος” η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί.  

 

Tο Καλοκαίρι του 2021 κυκλοφορήσε τον νέο του Δίσκο με τίτλο ¨ΚΟΣΜΕ ΓΛΕΝΤΑ!’ από την FinalTouch και παράλληλα διατηρεί εκπομπή για τους συνδρομητές στο κανάλι του στο Youtube με τίτλο Στο Καθιστικό.  

 

Την άνοιξη του 2022 κυκλοφόρησε από την Βουή musicproductions το νέο του single με τίτλο Ανθρωπάκος όπου είναι ο προάγγελος για το νέο του δίσκο με τίτλο Στο παραπέτασμα του κόσμου.  

 

Στους στίχους του προσπαθεί να δείξει τον εξευτελισμό του ανθρώπου και της φύσης. Υποστηρίζοντας την αρμονία κ την ισότητα.  

 

Μέχρι και σήμερα παίζει και τραγουδάει με την μπάντα του σε όλη την Ελλάδα.  

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για Booking ή PR.


Επίσημη ιστοσελίδα : https://giannisadamos.gr/  

 

Subscribe:  http://bit.ly/AdamosYT_Subscribe  

 

Follow:  

 

http://bit.ly/Adamos_FB  

 

http://bit.ly/Adamos_IG  

 

http://bit.ly/Adamos_Twitter  

 

http://bit.ly/Adamos_TikTok  

Διαβάστηκε 374 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία