Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 19:05

Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια η αξία του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι προσθήκες που έκανε ο Παναιτωλικός από τις αρχές Αυγούστου εκτόξευσαν την χρηματιστηριακή του αξία σε οχταψήφια νούμερα! Για πρώτη φορά τον φέρνουν να ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (ή 11,63 εκ. ευρώ) στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.co.uk.

Στις 9 Αυγούστου ανακοινώθηκε ο Μλάντεν η αξία του οποίου είναι 540 χιλ. λίρες. Στις 17 ο Σενγκέλια που είναι κοντά στο εκατομμύριο (900 χιλ). Στις 24 ο Κολοβός με αξία 720 χιλ. Και τελευταίος ο Μπακάκης που (μετά από ένα χρόνο στο «ψυγείο» της ΑΕΚ) πιάνει 360 χιλ.

Πάνω από μισό εκατομμύριο εκτιμιούνται οι Κορνέλιους, Λάρσον, Καρέλης, Ανέστης, Ντουάρτε, Τσιγγάρας. Οχτώ παίκτες ξεπερνούν τις 400 χιλ., οι Μπακάκης, Φλόρες, Νταγκό, Λιάβας, Μόρσεϊ, Πέδρο, Χατζηθεοδωρίδης, Ξενιτίδης.

Να διευκρινίσουμε ότι οι αξίες αυτές είναι ενδεικτικές και δεν αποδίδουν τα ακριβή ποσά των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών ή των ομάδων.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.