Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 18:59

Τα κατορθώματα του Καρέλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με την ανάλυση της Super League “Οι αριθμοί της 3ης αγωνιστικής” ο Νίκος Καρέλης είναι στα πρόσωπα που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο. Ο φορ του Παναιτωλικού σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική και 4η φορά κόντρα στον Ατρόμητο. Αναφέρει:

Με αντίπαλο τον Ατρόμητο είναι τα περισσότερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην Super League ο Νίκος Καρέλης του Παναιτωλικού. Με την ομάδα του Περιστερίου έχει τεθεί αντιμέτωπος 18 φορές και πλέον έχει 4 γκολ, 2 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Ο Ατρόμητος δεν είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ από τον Έλληνα επιθετικό, αφού έχει 4 τέρματα και απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Ο Καρέλης σκόραρε για δεύτερη αγωνιστική και το ρεκόρ του είναι τα τέσσερα διαδοχικά ματς με γκολ. Το είχε καταφέρει ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού την σεζόν 2014-15 από την 32η αγωνιστική μέχρι και την 1η των Playoffs. Συνολικά τότε είχε σημειώσει 16 τέρματα σε 36 αγώνες. Με τον Παναιτωλικό είχε βρει δίχτυα και στο περσινό πρωτάθλημα για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, την 18η στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-2 και την 19η στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.