Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:52 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 15:37

Συνάντηση εργασίας για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2021 και την εξέταση των ενστάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αξιολόγηση των ενστάσεων του προγράμματος Νέων Γεωργών απασχόλησε συνάντηση που συγκάλεσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, με στόχο να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την εξέταση των υποβληθέντων ενστάσεων.

Στη συνάντηση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, ο Προϊστάμενος της Μονάδας Β της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΥΕ ΠΑΑ) Ευθύμιος Τσιατούρας ενημέρωσε τα μέλη των επιτροπών ενστάσεων για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Στη συνάντηση, εκτός από τα μέλη των επιτροπών παρευρέθηκαν ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προγραμματισμού, Μελετών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Αγροδιατροφής Βασίλειος Παπαθανασίου, Υπεύθυνος Συντονισμού του προγράμματος Νέων Γεωργών και Πρόεδρος των Επιτροπών Ενστάσεων για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι δήλωσαν από κοινού ότι πρόθεσή τους είναι η δικαίωση των περισσοτέρων υποψηφίων δικαιούχων που υπέβαλλαν ένσταση, εφόσον βέβαια τεκμηριώνεται πλήρως το αίτημά τους και έχουν υποβληθεί τα κατάλληλα δικαιολογητικά.

Τέλος, ο κ. Σακελλαρόπουλος αφού αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει με τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έθεσε για ακόμα μία φορά το θέμα της ένταξης όλων των επιλαχόντων στο πρόγραμμα των Νέων Γεωργών.

Διαβάστηκε 288 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία