Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 18:34

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ προσέλευσης κορυφώθηκε το επετειακό Lake Party για τα 10 χρόνια!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το επετειακό Lake Party κορυφώθηκε γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης. Για μια ακόμη φορά κατάφερε να μας ενθουσιάσει, και να μας προσφέρει τις πιο δυνατές αναμνήσεις

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα κατέκλυσε το χώρο του Lake Party για να γιορτάσει την κορύφωση του, με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του, προσέφερε μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας, ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα! Ο σπουδαίος ερμηνευτής ξεσήκωσε το κοινό που ΜΑΖΩχτηκε για να τον απολαύσει και το οποίο δε σταμάτησε στιγμή να τραγουδά, να χορεύει και να τον αποθεώνει σε κάθε του τραγούδι. Μαζί του, στην καλοκαιρινή του MAZΩΞΗ, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα, η Αναστασία και ο Francis ‘Ofili’ Adetokunbo.

Το κοινό διασκέδασε και με το αστείρευτο κέφι και το πηγαίο ταλέντο του Stavento, καθώς και με την υπέροχη εμφάνιση της  Ιόλης Πενταρά, οι οποίοι έβαλαν φωτιά στην σκηνή του Lake Party δίνοντας, νωρίτερα, το έναυσμα για την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ.

Στα decks του Lake Party βρέθηκαν ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Steve Onemanshow, οι οποίοι μας παρέσυραν στους δικούς τους ρυθμούς με τα μοναδικά dj sets τους.

Η βραδιά χρωματίστηκε με πυροτεχνήματα και φωτιές με τους χιλιάδες lakers να δηλώνουν το παρόν και να απολαμβάνουν κάθε λεπτό του πιο πολυπληθούς Lake Party της δεκαετούς ιστορίας του. Οι στιγμές που έζησαν είναι βέβαιο ότι θα τους συνοδεύουν για καιρό, γεννώντας λατρεμένες αναμνήσεις τις οποίες θα συζητούν για χρόνια.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του μας εντυπωσίασαν με τη μοναδική εμφάνιση και την ερμηνεία, αλλά και τον παλμό που εξέπεμπαν, παρασύροντάς μας σε μια γιορτή μουσικής, πλαισιωμένη με τραγούδια που μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από τον νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ» στιγμάτισαν το κοινό με σκέψεις και συναισθήματα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ψυχή και στο μυαλό.

Η σκηνή και ο ουρανός έλαμψε με φωτιές και πυροτεχνήματα σημειώνοντας την λήξη της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ. Το Lake Party δεν σταμάτησε εκεί, αφού η μουσική, η διασκέδαση και η χαρά δεν είχε τέλος με το καλύτερο line up του φεστιβάλ να απογειώνει την εμπειρία αυτή, ενώ και τις δύο ημέρες οι παρευρισκόμενοι που βρέθηκαν από νωρίς στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας, στο Κτήμα Πιθάρι, συμμετείχαν, επίσης, σε lake sports!

Το Lake Party έριξε, λοιπόν, την αυλαία του για το 2022, προσφέροντας μια εξαιρετική φεστιβαλική εμπειρία και ικανοποιώντας στο έπακρο τους χιλιάδες lakers που το τίμησαν με την παρουσία τους, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και αποτέλεσαν έναυσμα και έμπνευση να συνεχίσουμε δυναμικά και να ανταποδώσουμε την στήριξη και την αγάπη που μας δείχνουν!

Η τιμή και η χαρά είναι μεγάλη και υποσχόμαστε ότι και το 2023 θα είμαστε  εδώ να συνεχίσουμε  με την ίδιο σεβασμό και αγάπη για την μουσική και το κοινό! Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι!

#lakeparty #summer22 #ktimapithari #10yearslakeparty #lakepartytrichonida

Διαβάστηκε 782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.