Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:28 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 21:33

Παναιτωλικός - Άρης 3-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να παίζουμε»

Την απόλυτη ικανοποίηση για τη νίκη επί του Άρη στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναιτωλικός συνδύασε, την πρώτη του εμφάνιση στην έδρα του για τη φετινή σεζόν, με νίκη επί του Άρη (3-1), με τον Γιάννη Αναστασίου να δείχνει την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς κράτησε χαμηλά τη μπάλα γιατί είναι αρχή, όμως τόνισε πως είναι πολύ καλό που η ομάδα κέρδισε στο πρώτο εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά είπε: «Σαν ομάδα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Για εμένα τακτικά κάνουμε πολλά λάθη, το πληρώνουμε κάποιες φορές, κάποιες όχι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε διάθεση έχουμε θέληση, αλλά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για πιο γρήγορες αποφάσεις. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε, το ευχαριστιόμαστε εμείς, τα παιδιά, ο κόσμος και συγχαρητήρια στα παιδιά.

Υπάρχει πολύς δρόμος, είναι παιδιά που ακόμη δεν είναι έτοιμοι για το επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε. Αυτό που μετράει είναι που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο»


Μπούργος: «Η διαφορά ήταν στην ευστοχία»

Ο Χερμάν Μπούργος υποστήριξε ότι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του Παναιτωλικού και του Άρη ήταν η ευστοχία των ποδοσφαιριστών του πρώτου στην τελική προσπάθεια.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες έπειτα από την ήττα της ομάδας του στο Αγρίνιο. «Το λέγαμε από την αρχή της εβδομάδας ότι ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα η οποία παίζει σκληρά», είπε αρχικά για να ερωτηθεί για το τι έφταιξε. «Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες στη επίθεση και η διαφορά ήταν ότι ο Παναιτωλικός ήταν εύστοχος και τις έκανε γκολ», σημείωσε στα κανάλια Cosmote για να ερωτηθεί για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. «Θα είμαστε έτοιμοι», απάντησε.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα