Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:48 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 12:01

Ελκυστικό Combo στο Λονδίνο, ισορροπία στο Τορίνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, με Σούπερ Λιγκ, Πρέμιερ, Μπουντεσλίγκα, Serie A και όχι μόνο. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον μας προσελκύει η αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Φούλαμ και το ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα.

Αναλυτικά η λίστα με τις αθλητικές μεταδόσεις σήμερα

324. Άρσεναλ - Φούλαμ (19:30)

Η Άρσεναλ είναι ξανά ανταγωνιστική και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η «νεοφώτιστη» Φούλαμ είναι αήττητη (2-1-0) και δείχνει ότι αυτήν τη φορά επέστρεψε για να παραμείνει στην ανώτερη κατηγορία.

➥ Στο λονδρέζικο ντέρμπι, η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά έχει απέναντί της τον γκολτζή Μίτροβιτς και το G/G είναι δελεαστικό σε συνδυασμό με την επικράτηση των γηπεδούχων. Ποντάρισμα στο combo 1 & G/G σε απόδοση 2.75.

326. Γιουβέντους - Ρόμα (19:30)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιστρέφει στο Τορίνο ως αντίπαλος, με τη Ρόμα να έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Serie A και τη Γιουβέντους να μετράει, ήδη, μία βαθμολογική απώλεια (0-0 με τη Σαμπντόρια εκτός έδρας) και ρεκόρ 1-1-0.

➥ Η ισοπαλία δείχνει πιθανή, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει τόσο νωρίς ένα παιχνίδι υψηλής πίεσης και μεγάλο κινήτρου. Ποντάρισμα στο σημείο Χ σε απόδοση 3.30.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Διαβάστηκε 208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.