Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:16 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 19:11

Στήριξη των παιδιών με αναπηρία & καρκίνο μέσα απο συναυλίες υπό την αιγίδα της περιφέρειας και των Δήμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ιδιαίτερη χαρά, ξεκινάμε τις προγραμματισμένες συναυλίες μας για τον Σεπτέμβρη  στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με  σκοπό η  μουσική μας  να ταξιδέψει και να ανανεώσει τους ανθρώπους που θα μας παρακολουθήσουν και κυρίως να γίνει αρωγός σε μια προσπάθεια ένταξης των ανθρώπων με αναπηρία σε χώρους της τέχνης και του πολιτισμού ισότιμα και αμειβόμενα.,. Αφιερώματα στα 100 χρόνια από την  Μικρασιατική Καταστροφή ,με τραγούδια από την Σμύρνη σε συναυλίες που όλο το καλοκαίρι παρουσιάστηκαν σε όλη την Ελλάδα καθώς και στον  Ελληνικό Κινηματογράφο με τα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, που θα μας θυμίσουν αυτήν την ξέγνοιαστη εποχή της παλιάς Αθήνας με την Αλίκη, τη Ζωίτσα, την Τζένη, το Δημήτρη..

Οι συναυλίες γίνονται με απώτερο σκοπό την στήριξη του συλλόγου ΒΗΜΑ ΖΩΗΣ.

Στην παράσταση τραγουδούν η Τίνα Τράκου κ ο Νίκος Κρητικός. Το διαφορετικό και αυτό που ξεχωρίζει τις συναυλίες μας είναι η συμμετοχή της Νανάς Τζαβάρα, μιας όμορφης δεσποινίδας με κινητικά προβλήματα που τραγουδάει, εργάζεται σαν ισότιμο μέλος της ομάδας μας και δίνει το παράδειγμα πως οι άνθρωποι με αναπηρία είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με όνειρα, φιλοδοξίες και οφείλουμε να τους δίνουμε ένα βήμα υλοποίησης αυτών.

Πρόγραμμα εμφανίσεων

30/8 Δήμος Αχαρνών-Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

4/9  Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας

4/9  Δήμος Κορυδαλλού

11/9 Θέατρο Κατίνα Παξινού -Αττικό Άλσος

20/9 Δήμος Ζωγράφου   

Αναμένονται και νέες ημερομηνίες  που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Διαβάστηκε 493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία