Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:05

Παναιτωλικός: Προχωράει στη δημιουργία γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ κοντά στη δημιουργία γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για μία εξέλιξη που έχει αποφασιστεί από καιρό και ήδη βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχετικές ανακοινώσεις είναι θέμα λίγων ημερών. Αυτή τη στιγμή, το όλο εγχείρημα βρίσκεται στο στάδιο της στελέχωσης του γυναικείου τμήματος και είναι άγνωστο ακόμη αν η ομάδα θα προλάβει να ολοκληρώσει τις ενέργειες που χρειάζονται, ώστε να μετέχει σε πρωτάθλημα από τη φετινή σεζόν.

Όπως και να ‘χει η δημιουργία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου είναι ειλημμένη απόφαση, θα αποτελεί τμήμα του ερασιτέχνη Παναιτωλικού, στο τεχνικό τιμ θα υπάρχει τουλάχιστον μία γυναίκα προπονητής και θα συμβάλει στο προπονητικό κομμάτι και το προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή πέρα από το γεγονός ότι κρίνεται απαραίτητη, για την κάλυψη ενός μεγάλου κενού που υπάρχει σε μία πόλη του μεγέθους του Αγρινίου, υλοποιείται και για να «προλάβει» ενδεχομένως μία «υποχρεωτικότητα» που πιθανόν προκύψει από τις αθλητικές αρχές, σε συλλόγους όπως ο Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Η είδηση ουσιαστικά βγήκε στην επιφάνεια, σε ενημερωτική συνάντηση που έγινε προ ημερών στο Emileon και στην οποία συμμετείχαν και δημοσιογράφοι.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ πρόσφατα το θέμα δημιουργίας ποδοσφαιρικής ομάδας στην πόλη του Αγρινίου και το μεγάλο έλλειμμα που υπάρχει σε αυτό το κομμάτι, προ ημερών είχε απασχολήσει την αρθρογραφία του agriniara.gr και να που λίγες μέρες αργότερα έρχονται εξελίξεις τέτοιες που δικαιώνουν απόλυτα το συγκεκριμένο άρθρο, θα λέγαμε δε ότι το καθιστούν προφητικό.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.