Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:55 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 11:35

Με τα γκολ στην Τραπεζούντα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  Στην Ολλανδία, διεξάγεται η ρεβάνς μεταξύ Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς (2-2 το πρώτο μεταξύ τους ματς στη Σκωτία.

Ολυμπιακός στην Ευρώπη: Αύριο η ρεβάνς με τον Απόλλωνα

691. PSV Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς (22:00)

Η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ανοιχτή μετά το 2-2 της Γλασκώβης. Η Αϊντχόφεν παίζει στην έδρα της και έχει θεωρητικό προβάδισμα κόντρα στη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ (της περασμένης σεζόν). Είναι δύο ομάδες που βασίζονται στην επίθεση και... ξεχνούν να παίξουν άμυνα.

➥ Θα προκαλέσει έκπληξη η περίπτωση να δούμε «κλειστό» ματς, καθώς αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστικά ευκολία. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.70.

693. Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη (22:00)

Η Τραμπζονσπόρ καλείται να κάνει την ανατροπή μετά την ήττα με 2-1 στη Δανία. Η Κοπεγχάγη διαθέτει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά το σκορ που έχει να υπερασπιστεί είναι ρευστό και στην Τραπεζούντα θα περάσει δύσκολες στιγμές.

➥ Οι Τούρκοι σκοράρουν με άνεση, αλλά μέχρι στιγμής στη σεζόν δέχονται πολύ εύκολα γκολ και η φιλοξενούμενη θα βρει τις ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Διαβάστηκε 202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.