Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 12:57

Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στο Αγρίνιο – Παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος της Κέρκυρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στο Αγρίνιο που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, του ΕΟΤ και της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας & Ακαρνανίας. Στην κεντρική εκδήλωση την Παρασκευή 19 Αυγούστου συμμετείχαν το Βυζαντινό Μουσικό Σύνολο "Χόρευμα", η Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Αγία Σκέπη και η Χορωδία Πολιτιστικού και μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών Ακαρνανικό Φως.

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ι.Μ. Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Ιερόθεος.

Παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος της Κέρκυρας κ. Χρυσούλα Τόμπρου η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε τη σπουδαιότητα της χορωδιακής μουσικής

 Η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου για την αδειοδότηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου και τη διάθεση καθισμάτων, τον Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Καζαντζή, τους αντιδημάρχους και όσους παραβρέθηκαν από την Τοπική αυτοδιοίκηση και την ΠΔΕ, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου κ. Θεόδωρο Σεϊτανίδη, την παρουσιάστρια Αριάδνη Δάντε, τον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος Τηλεόραση,

τον ηχολήπτη κ. Παναγιώτη Αυγέρη AGRINIO SOUND, την Ακτίνα Εθελοντισμού Δήμου Αγρινίου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (τμήμα Αγρινίου), τους εκπροσώπους του Σύλλογος Δ. Ψαθάς και Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τους εκπροσώπους άλλων συλλόγων και φορέων.

Διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού - Επιστήμης και Κοινωνικών Δράσεων "Μέντωρ"

Διαβάστηκε 371 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 13:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.