Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 09:05

"ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ": Tο νέο παιδικό βιβλίο της Αγρινιώτισσας συγγραφέως Ευτυχίας Πατσιαλού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην καρδιά του καλοκαιριού, εκδόθηκε το νέο παιδικό  βιβλίο της Αγρινιώτισσας συγγραφέως Ευτυχίας Πατσιαλού με τίτλο «ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» από τις ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, που περιέχει έμμετρο παραμύθι, μαζί με το οποίο τα παιδιά θα μάθουν τις νότες, θα παίξουν με τα χρώματα, τα αρώματα και τα υλικά, χρησιμοποιώντας  όλες τις αισθήσεις τους.

Είναι ένα εκπαιδευτικό πολυεργαλείο για τους παιδαγωγούς ή τους γονείς ,οι οποίοι θα το δουλέψουν δημιουργικά μαζί με τα παιδιά.

image 06

Το ίδιο το βιβλίο προσκαλεί τους μικρούς αναγνώστες  να ασχοληθούν με τη μουσική, να καλλιεργήσουν τις αισθήσεις τους, να δημιουργήσουν με τις καρτέλες αισθητηριακών ασκήσεων, να ζωντανέψουν τις εικόνες του βιβλίου και στο τέλος, να αριθμήσουν τις σελίδες του και να το δέσουν, με τον τρόπο που προτιμά το κάθε παιδί ξεχωριστά. Δηλαδή, το κάθε ένα  αντίτυπο από τα αριθμημένα  300, θα γίνει μια ξεχωριστή δημιουργία του κάθε παιδιού που θα το αποκτήσει.

 Αυτό θα το καταφέρει με τη βοήθεια της – του παιδαγωγού στο σχολείο ή σε οποιαδήποτε δομή για παιδιά, αλλά και των γονιών του στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα υλικά που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία του βιβλίου, αλλά και τα προτεινόμενα υλικά που αναφέρονται σε αυτό, καθώς και υλικά που βρίσκονται στον χώρο που ζούμε (άχρηστο υλικό) ή άφθονα στη φύση γύρω μας.

Το μόνο που χρειάζεται αρχικά, είναι να λειτουργήσει η φαντασία και η δημιουργικότητα του κάθε παιδιού, τα οποία θα αφήσουν το έντονο αποτύπωμά τους στις καρτέλες που θα συνθέσουν το βιβλίο τους.

Πρόκειται για το τέταρτο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως και παιδαγωγού προσχολικής αγωγής, Ευτυχίας Πατσιαλού, το οποίο ξεκίνησε ως μία δική της ιδέα χειροποίητου  βιβλίου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών  και μαζί με την εικονογράφηση του ταλαντούχου Γιώργου Καραγεωργή, συνέθεσαν ένα  βιβλίο με παραμυθένιες δημιουργίες, το οποίο πρέπει να αποκτήσει κάθε παιδί.

image 01

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή της έκδοσής του, οι φίλοι και οι συγγενείς της Ευτυχίας Πατσιαλού αγκάλιασαν με αγάπη τη νέα της πνευματική δημιουργία.

Η ίδια η συγγραφέας μας αποκαλύπτει ωστόσο  ότι, για εκείνη, ήταν ένα όνειρο ζωής η συνεργασία που προέκυψε με τις ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, που κάνουν πραγματικά πολύτιμες τις εκδόσεις.

Στην παρούσα φάση και μέχρι να ανακοινωθούν τα βιβλιοπωλεία που θα συνεργαστούν με τον Εκδοτικό Οίκο ανά την Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στέλνοντας μήνυμα στο προφίλ της συγγραφέως Eftyxia Eftyxia Patsialou ή στον Εκδοτικό Οίκο Χρόνος Εκδόσεις, καθώς και στο τηλέφωνο 6974839945.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία από καρδιάς!

«ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

της Ευτυχίας Πατσιαλού

Σύντομα σε επιλεγμένους χώρους και βιβλιοπωλεία!

Χρόνος Εκδόσεις

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από τις Χρόνος Εκδόσεις:

"ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" είναι το νέο βιβλίο της συγγραφέως και παιδαγωγού Ευτυχίας Πατσιαλού σε εικονογράφηση Γιώργου Καραγεώργη που θα σας χαρίσει μοναδικές, εκπαιδευτικές ώρες με τα παιδιά σας φτιάχνοντας μαζί τους παραμυθένιες δημιουργίες. Το βιβλίο συνοδεύεται από υλικά χειροτεχνίας για να κατασκευάσετε και να σελιδοποιήσετε, με πολλές ιδέες, το δικό σας βιβλίο χειροποίητα.

Λιανική τιμή 12,00€ + 3,00€ ταχυδρομικά  έξοδα.

image 03 image 04

image 07

image 02

 

Διαβάστηκε 711 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 09:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα