Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:52 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 12:00

Εμπιστοσύνη σε Μίλαν και Μπαρτσελόνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απαιτητική έξοδος για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν, στην έδρα της Αταλάντα. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο «Ανοέτα», από τη Σοσιεδάδ.

εθνικη μπασκετ φιλικα: Φιλικά τέλος, επόμενη στάση στο Βελιγράδι!

1157. Αταλάντα – Μίλαν (21:45)

«Μαγική» εικόνα το 2-0 της Αταλάντα επί της Σαμπντόρια, στην πρεμιέρα της Σέριε Α, ευνοήθηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις και την αστοχία των αντιπάλων. Δεν υπολογίζονται ο στόπερ Παλομίνο, ο μπακ-χαφ Τζαπακόστα και ο νεοφερμένος χαφ Έντερσον. Η υπεράσπιση του τίτλου για τη Μίλαν ξεκίνησε με το επιβλητικό 4-2 επί της Ουντινέζε. Οι «ροσονέρι» έδειξαν καλύτερα στοιχεία στην πρεμιέρα τους, ενώ έχουν διαδοχικές νίκες στο Μπέργκαμο.

➥ Ποντάρουμε στο τρίτο σερί «διπλό», σε απόδοση 2.55.

1173. Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (23:00)

Κλείνουμε με το πιο «καυτό» ματς της 2ης αγωνιστικής στη La Liga. Καλά στοιχεία έδειξε στην πρεμιέρα η Σοσιεδάδ, όμως η Κάντιθ είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Τώρα αντιμετωπίζει την ενισχυμένη μεταγραφικά Μπάρτσα, που «γκέλαρε» στην πρεμιέρα (0-0 με Βαγεκάνο) και δεν έχει περιθώρια για δεύτερη σερί απώλεια. Χωρίς τον τιμωρημένο αρχηγό Μπουσκέτς, τη θέση του στο κέντρο αναμένεται να πάρει ο Φρένκι ντε Γιονγκ. Ζόρικο ματς για προγνωστικό, θα δώσουμε τα... σπόρια στους Καταλανούς.

➥ Επιλέγουμε κι εδώ το «διπλό», σε απόδοση 2.06.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.