Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:55 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 10:26

Παραμιλούσε όλη η Πάρος: Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει καθισμένη σε σοκάκι και μαγεύει τους περαστικούς (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθισμένη κυριολεκτικά στο δρόμο, και πιο συγκεκριμένα σ΄ένα σοκάκι της Πάρου, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια διαφορετική «παράσταση».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί και πρόσφερε στιγμές απόλαυσης σε όσους έτυχε να είναι παρόντες στο σημείο. Απλή και ντυμένη με ένα καλοκαιρινό φόρεμα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους παρόντες τραγούδια, έξω από γνωστό εστιατόριο της Πάρου, αποδεικνύοντας ότι οι απλές στιγμές είναι και οι ομορφότερες.

Δείτε το βίντεο:

Τραγουδάσε και στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε την Πάρο για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου μαζί με μερικούς καλούς του φίλους, ενώ μαζί τους ήταν και ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Νικολαΐδης.

Οι τρεις του πήγαν σε ταβέρνα του νησιού με ζωντανή μουσική και η Δέσποινα Βανδή είπε με τη σειρά της ένα τραγούδι. Ο γιος της που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι κατέγραψε με το κινητό του τη μητέρα του να τραγουδά το «Αυτή η νύχτα μένει» στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και εκείνη αναδημοσίευσε το βίντεο αυτό στο προφίλ της.

Δείτε το βίντεο:

fanpage.gr

Διαβάστηκε 546 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.