Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 19:15

«Είμαι εδώ σε αυτό τον κόσμο γιατί φόραγα κράνος» λέει Αγρινιώτης και ευχαριστεί το Νοσοκομείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν 10 περίπου ημέρες ένας διανομέας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά από τροχαίο κατά το οποίο το δίκυκλο του συγκρούστηκε με όχημα.

Ο διανομέας απέφυγε το σοβαρό τραυματισμό γιατί -εκτός των άλλων- φορούσε κράνος.

Η ιστορία έχει σήμερα μια συνέχεια καθώς ο διοικητής του Νοσοκομείου Μιχάλης Σερασκέρης δημοσιοποίησε το «ευχαριστώ» του συμπολίτη για τη φροντίδα που είχε στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο διοικητής μάλιστα που -με αφορμή άλλο τροχαίο- είχε απευθύνει δημόσια έκκληση στους δικυκλιστές να φορούν κράνος, σήμερα επανέρχεται με νέα σύσταση: «Φρενάρετε στις διασταυρώσεις».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Σερασκέρη   

ΕΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ στο inbox από κάτοικο Αγρινίου:

“Κύριε Σερασκέρη ονομάζομαι Β…… Κ……… και είμαι ο διανομέας εκείνος που το πρωί της Δευτέρας είχα ένα σοβαρό τροχαίο στην οδό Γληνού με μηχανάκι και χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε εσάς!

Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό, ιατρικό νοσηλευτικό και λοιπούς για την φροντίδα που μου πρόσφεραν και για τον επαγγελματισμό τους!

Δεύτερον και σημαντικό, όπως έχετε πει και εσείς, είμαι εδώ σε αυτό τον κόσμο γιατί φόραγα κράνος. Έτσι γλύτωσα τα πολύ πολύ χειρότερα. Θέλω λοιπόν να περάσω και εγώ το δικό μου μήνυμα: το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές!”

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Περαστικά και καλή ανάρρωση στον αγαπητό διανομέα.
Ευχαριστώ εκ μέρους του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού για τα καλά λόγια του κ. Β…… Κ……… για το Νοσοκομείο Αγρινίου.
Να απευθυνθώ αυτή τη φορά στην αντίπερα όχθη, εκείνη των αυτοκινητιστών:

ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ! Δεν θα χάσει τίποτα η ανθρωπότητα αν σε 5 διασταυρώσεις σταματήσουμε για 5 δευτερόλεπτα και συνολικά αργήσουμε 25 δευτερόλεπτα να φτάσουμε σπίτι ή στη δουλειά ή στα ψώνια μας. Κάποια μηχανάκι θα περνάει που έστω και αν φοράει κράνος, ακόμα και αν φταίει, δεν είναι δίκαιο για 25 δευτερόλεπτα να χτυπήσουμε άνθρωπο.

seraskeris 17 8.2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 702 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.