Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:37 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 23:42

Αγρίνιο: Συναυλία με την Μελίνα Κανά στον κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ (Δευ 5/9/2022 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μελίνα Κανά το φετινό καλοκαίρι έρχεται ανανεωμένη με τον καινούργιο δίσκο ‘’Σπίθα’’ σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη,την ήδη αγαπημένη ‘’Παλιά Πληγή’’του «Σασμού» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή αλλά και με τα πολυτιμότερα τραγούδια  της δισκογραφίας της παρέα με κλασσικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Τραγούδια από τις συνεργασίες με το Θανάση Παπακωνσταντίνου και το Σωκράτη Μάλαμα,μέχρι τις επιλογές κλασσικών επιτυχιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι.

Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή η Μελίνα, αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει μετην ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, για δυόμιση ώρες να αφήσουμε πίσω τηνκαθημερινότητα και τα άγχη της.

Μαζί της στη σκηνή ο Αλέξανδρος Κτιστάκης.Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα και  ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 12 χρονών.

Από το 2012 ασχολείται με τη μουσική σύνθεση για το θέατρο , το 2013 έως το 2018 ήταν μέλος της μπάντας του Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τεχνικός σκηνής και ερμηνευτής και παράλληλα ξαναξεκίνησε να γράφει τραγούδια, μιας και όσα λίγα είχε φτιάξει στην μετεφηβική του ηλικία, μια μέρα απλώς τα πέταξε. Αυτή την περίοδο ηχογραφεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο.

Στην παράσταση μαζί τους ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο, ο Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, ο Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο, ο Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στην ενορχήστρωση του προγράμματος.

Διαβάστηκε 590 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 23:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.