Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 13:52

"Μεσαρίστεια 2022": Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στη Μεσάριστα Μακρυνείας το δεκαπεντάυγουστο (Δευ 15/8/2022 22:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΑ 2022» ανοίγουν σε λίγες ημέρες τις πύλες τους. Μια εκδήλωση που στήνεται εδώ και μήνες, γίνεται στις 15 Αυγούστου 2022 και ώρα 22:00μμ πραγματικότητα. Πού; Που αλλού στην γραφική πλατεία του χωριού μας στη Μεσάριστα Μακρυνείας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει, τον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, τα τοπικά εδέσματα, χειροποίητα σουβλάκια από τις ψησταριές της όμορφης Μεσάριστας αλλά και να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του μέσω της πλούσιας σε δώρα, λαχειοφόρου αγοράς.

Τέλος την βραδιά μας θα λαμπρύνουν 2 συγκροτήματα. Το λαϊκό σχήμα με τον εξαίρετο μπουζουξή Κάρπο Κουτσούμπα θα συναντήσει την παράδοση που πρεσβεύει το δημοτικό συγκρότημά SibeΜΟΡΙΑ, μια ομάδα από εξαιρετικούς νέους οργανοπαίκτες από το Αγρίνιο που με πολλή αγάπη και σοβαρότητα ερευνούν και αποδίδουν τις παραδοσιακές μουσικές της Δυτικής Ρούμελης.

SAVE THE DATE !!

Θα είμαστε όλοι εκεί για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό, γέλιο & τραγούδι.

Διαβάστηκε 291 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 14:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.