Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 13:14

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 για το Δήμο μας συνεχίζεται. Συναυλία στην Αρχαία Πλευρώνα κάτω από το φως της Πανσελήνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αρκετές εκδηλώσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2022 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Απόψε Πέμπτη συνεχίζονται οι Μουσικές Βραδιές στην Πλατεία του Αγίου Θωμά στις 21:30.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα απολαύσουμε μια μοναδική συναυλία στον Αρχαιολογικό χώρο της Νέας Πλευρώνας, κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Η συναυλία θα αποτελεί ένα αφιέρωμα, με αφορμή την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την γέννηση του Σταύρου Κουγιουμτζή, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σπύρου Χολέβα και πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ενώ προβλέπεται και η μεταφορά, όσων επιθυμούν, με λεωφορεία του Δήμου  που θα εκτελέσουν 2 Δρομολόγια από την Πλατεία Ραζή-Κότσικα (πρώην Κέννεντυ) προς τον χώρο της διοργάνωσης στις 19:30 και 20:30, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης προβλέπεται και πάλι επιστροφή του κοινού στην αφετηρία.

Την ίδια ημέρα στις 22:00 έχει προγραμματιστεί Μουσική Βραδιά στο Αιτωλικό.

Το Σάββατο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με μία ακόμη τοπική εορτή, την Γιορτή Πίτας στην Πλατεία Νιαβή στο Ευηνοχώρι στις 21:30, ενώ οι εκδηλώσεις της εβδομάδας ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Αυγούστου με μία ακόμη Μουσική βραδιά στο Νεοχώρι.

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.