Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 14:37

Lake Party - Ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Lake Party μας επιφυλάσσει τελικά πολλές εκπλήξεις… Λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ ξεκινήσει και οι ανακοινώσεις γνωστών καλλιτεχνών δεν σταματούν!

Στο line up της Παρασκευής 26 Αυγούστου προστέθηκαν ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Steve Onemanshow, αλλά και ο γνωστός και πιο αγαπημένος κριτής του X-Factor Μιχάλης Κουινέλης (Stavento).

Ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Steve Onemanshow θα μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς ετοιμάζοντας για εσάς μοναδικά dj sets.

Ο Stavento έρχεται με το αστείρευτο κέφι και το χαρακτηριστικό ταλέντο του να δώσει ζωή στη σκηνή του Lake Party! Υπόσχεται μια εντυπωσιακή είσοδο για την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, αλλά και μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια. Με όλες τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια που έχει δώσει στις υπέροχες συνεργασίες του, η διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Ακόμη, μαζί του η Ιόλη Πενταρά, η οποία θα μας ξεσηκώσει με την ερμηνεία της, αλλά και οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αλέξανδρος Δημόπουλος, Θανάσης Γιαννίτσας, Πάνος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Λυμπεράκος, Φωτεινή Αναστασιάδου.

Το πιο ξεσηκωτικό πάρτι του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο συνδυασμός ποικίλων δραστηριοτήτων σε ένα μαγευτικό τοπίο δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα και ενός πλούσιου διήμερου προγράμματος, κατατάσσουν το φεστιβάλ στα “must-do” του καλοκαιριού για όλους τους lakers!!! Εσύ θα λείπεις;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για:

#lakeparty #lakepartytrichonida #10yearslakeparty #summer22 #ktimapithari

image 03

image 05

image 01

image 02

steve site 1300x495

image 04

 

Διαβάστηκε 400 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 16:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.