Τρίτη, 16η Αυγούστου 2022  12:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 17:00

Δικηγόροι του Αγρινίου στηρίζουν προσφυγή για την επιστροφή του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προηγήθηκε ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας κάλεσε νωρίτερα σήμερα τον Δήμο Αγρινίου και τους κορυφαίους φορείς της πόλης να συμπράξουν με το Δήμο Αιγιαλείας και να προσφύγει νομικά στο ΣτΕ κατά της μεταφοράς στην Πάτρα του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας και Φυσικοθεραπείας από Αγρίνιο και Αίγιο αντίστοιχα.

Έπειτα από την ανακοίνωση των Φιλολόγων, δικηγορικό γραφείο του Αγρινίου με μεγάλη εμπειρία φέρεται να ανταποκρίθηκε και δήλωσε ότι προτίθεται να αναλάβει δωρεάν την διεκδίκηση φορέων και πολιτών, οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν κινητοποιηθεί.

Εκτός από το δικηγορικό γραφείο για το ίδιο ζήτημα ανταποκρίθηκαν και άλλοι νομικοί. Η Δημοτική Αρχή του Αγρινίου από την πλευρά της, μελετά της παραμέτρους με τους φορείς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την συμμετοχή της στην διεκδίκηση.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμός Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας απέστειλε ενημερωτικό σε όσους είχαν παλαιότερα υπογράψει το ψήφισμα για την παραμονή του Τμήματος να υποστηρίξουν και την προσφυγή η οποία σύντομα θα πάρει το δρόμο της.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα