Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  8:23 πμ
Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 11:27

Ο Αστακός υποδέχεται το 32ο ράλι ιστιοπλοΐας Ιονίου 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ξηρομέρου για δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, 2 και 3 Αυγούστου, υποδέχεται το μεγάλο ιστιοπλοϊκό ραντεβού της Δυτικής Ελλάδας, την 32η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου (ράλι Ιονίου 2022).

Ο Δήμος Ξηρομέρου για δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, 2 και 3 Αυγούστου, υποδέχεται το μεγάλο ιστιοπλοϊκό ραντεβού της Δυτικής Ελλάδας, την 32η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου (ράλι Ιονίου 2022), που έκανε αφετηρία από τη Κέρκυρα, με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κας Ερυφίλης Βαρδάκη και με υποστηρικτή του αγώνα, την οργάνωση «Sea Shepherd» για προστασία των θαλασσών από την υπεραλίευση και τη μόλυνση.

Γι αυτό το λόγο προχώρησε σε κατεπείγον δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο, για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες υποδοχής αυτής της μεγάλης ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης στον Αστακό, που διαφημίζει το τόπο και στόχος είναι να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τα πληρώματα των σκαφών όπως αρμόζει και να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις από την διήμερη διαμονή τους στον Αστακό μας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ράλι Ιονίου 2022 έχει ως εξής:
Σάββατο 30/7
Τελετή Υποδοχής – Καταμετρήσεις, Επιθεωρήσεις Σκαφών
Κυριακή 31/7
1η διαδρομή: Κέρκυρα – Πρέβεζα
Τρίτη 2/8
2η διαδρομή: Πρέβεζα – Αστακός
Τετάρτη 3/8
3η διαδρομή, Inshore στον κόλπο του Αστακού
Πέμπτη 4/8
Αστακός – Μεσολόγγι
Σάββατο 5/8
Μεσολόγγι – Πάτρα και Τελετή Λήξης

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 267 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News