Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:28 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 09:46

Απολαυστικοί Μακρής, Παπαθανάσης, Καμίτσης επί σκηνής – Καταχειροκροτήθηκαν από το Αγρινιώτικο κοινό (Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό του Αγρινίου, στον κατάμεστο αύλιο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου, οι συντελεστές της κοινωνικοπολιτικής κωμωδίας – σάτιρας του Γιώργου Μακρή «1822 – Ένα Χρόνο Μετά», που παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη σπονδυλωτή κωμωδία – σάτιρα, με κωμικοτραγικά ευτράπελα και απίθανους ήρωες η οποία παρουσιάζει το σήμερα μέσα από την ιστορία της Ελληνικής Οικογένειας με όλες τις δυσκολίες, τα προβλήματα αλλά και τις χαρές της.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης -απολαυστικοί επί σκηνής- κατάφεραν να εμπλέξουν το Αγρινιώτικο κοινό, προσφέροντας άφθονο γέλιο και κερδίζοντας το εγκάρδιο χειροκρότημα.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Τα κείμενα, η σκηνοθεσία και η Μουσική Επιμέλεια είναι του Γιώργου Μακρή, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί επί σκηνής με τους Βασίλη Καμίτση, Γιάννη Παπαθανάση, Κατερίνα Στρατή και άλλους, ενώ πλαισιώνεται μουσικά με Κρητικούς, Ποντιακούς και άλλους παραδοσιακούς ήχους, και Ελληνικά Τραγούδια. Συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης.

Οι ιστοσελίδες του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν εικόνες από την παράσταση:

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 339 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 10:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.