Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 18:55

Ντόρα, Κώστας και Αλεξία στο Θέρμο στην εκδήλωση για τον Παύλο Μπακογιάννη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για Κυριάκο Μητσοτάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια πολύ σημαντική εκδήλωση για το Θέρμο, με υψηλούς προσκεκλημένους, φαίνεται να έχει οργανώσει ο δήμαρχος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο sinidisi.gr ο δήμαρχος Θέρμου, στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη που θα γίνει στο Θέρμο στις 22 Αυγούστου, θα δώσουν το “παρών” οι:  Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη, δίνοντας τη μέγιστη δυνατή οντότητα στις τιμές προς τον δολοφονημένο από την “17 Νοέμβρη” πολιτικό.

Μάλιστα, φαίνεται να παραμένει ανοιχτό και αρκετά ισχυρό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα έχει την συγκεκριμένη περίοδο. Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Κωνσταντάρα ότι “εξετάζει” το ενδεχόμενο στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Βόνιτσα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Τρίτη αναμενόταν να εγκριθούν δια περιφοράς από το δημοτικό συμβούλιο όσα χρειάζονται για τον χώρο της εκδήλωσης αλλά και την προτομή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη με δωρεά του ομογενή Πέτρου Κ. Γρομητσάρη.

*Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 419 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/