Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 17:51

Θερμό χειροκρότημα του κόσμου στην έναρξη του 9ου Θεατρικού Φεστιβάλ στο Αιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια πολύ όμορφη θεατρική βραδιά, την Κυριακή 24 Ιουλίου, έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία, η τελετή έναρξης του 9ου Θεατρικού Φεστιβάλ “Θεάτρου Όψεις”.

Φιλοξενούμενη Ομάδα, αυτή του Π.Σ. Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος”, με μια εξαιρετική παράσταση, με πολύ καλές ερμηνείες που ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό το οποίο χειροκρότησε θερμά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνέχεια αυτού του Θεατρικού Θεσμού καθώς και την επαναλειτουργία του Υπαίθριου Θεάτρου του Αιτωλικού!

Για τη φετινή διοργάνωση οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες, καθότι αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα της επισκευής του Υπαίθριου Θεάτρου Αιτωλικού.

Σε αυτά τα δύο χρόνια αδράνειας λόγω covid το «Θεατράκι» εγκαταλείφθηκε και βανδαλίστηκε. Σε ανακοίνωση ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό», επισημαίνει ακόμη τα εξής:

«Κάθε χρόνο πότε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, πότε με ίδιες δυνάμεις του Συλλόγου γινόταν η συντήρηση του. Όπως πολλοί γνωρίζετε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες έγιναν πολλές ενέργειες ανακατασκευής του και επισκευής του με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής και ιδιαιτέρως του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Μασαούτη, τον οποίο και ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκε σε μια άψογη συνεργασία μαζί μας για την αποκατάσταση του Υπαίθριου Θεάτρου.

Επισκευάστηκαν αρκετές σανίδες από τις κερκίδες, αντικαταστάθηκαν οι πόρτες και τα παράθυρα των καμαρινίων και η εξωτερική καγκελόπορτα, οι οποίες είχαν ξηλωθεί εντελώς και κλαπεί, έγιναν ελαιοχρωματισμοί, επισκευάστηκαν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης έγινε και η σχετική καθαριότητα.

Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δε θα γινόταν και χωρίς τη συνδρομή εθελοντών / μελών του Συλλόγου μας οι οποίοι βρίσκονταν επί καθημερινή βάση τις τελευταίες ημέρες στο θέατρο και δούλευαν μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Πολ. Συλλόγου.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Μεσολογγίου κ. Όλγα Δασκαλή για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας σχετικά με τις εργασίες στον χώρο του Θεάτρου.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 30 Ιουλίου όπου θα φιλοξενήσουμε τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου Τρικάλων «Ο Φαϋττός» με την κωμωδία «Θεράπων…απών!» μια διασκευή της ισπανικής ταινίας ΤΟΚ-ΤΟΚ. Ώρα 9.15 μ.μ., εδώ, στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 312 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.