Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 21:13

«Κόκκινα Φανάρια»: Ο Λευτέρης Λειβαδιώτης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο του single με τίτλο «Κόκκινα Φανάρια» κυκλοφόρησε ο Λευτέρης Λειβαδιώτης σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Η ενορχήστρωση και παραγωγή του τραγουδιού είναι του Νίκου Χωρίτου, ενώ το βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Mike Marz.

Ο Λευτέρης Λειβαδιώτης είναι από τη Λάρνακα της Κύπρου και από την ηλικία των 5 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Στην εφηβεία του ξεκίνησε να τραγουδάει και αναπόφευκτα άρχισε και η επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική κάνοντας εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου.

Αποφοιτώντας από το Αmerican Academy of Larnaca, ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στο Μanchester και εργάστηκε παράλληλα επαγγελματικά κάνοντας live εμφανίσεις. Είναι καθηγητής φωνητικής, πτυχιούχος στον κλάδο «σύνθεσης και ενορχήστρωσης» και γράφει δικά του τραγούδια (μουσική και στίχος), όπως υπέγραψε και το δικό του single «Κόκκινα Φανάρια» που κυκλοφορεί από την Wide Music Records.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

 

Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.