Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  10:24 πμ
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 12:54

Στίβος: Oι Αγρινιώτες Διονύσης Καψάλης και η Ευτυχία Ζαρκαδούλα στην αποστολή της Ελλάδας στην Κύπρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αποστολή της Ελλάδας για την διεθνή συνάντηση στην Κύπρο επιλέχθηκαν οι δύο Αγρινιώτες αθλητές στίβου Διονύσης Καψάλης και Ευτυχία Ζαρκαδούλα του ΓΑΣ Αγρινίου καθώς και ο προπονητής τους Μπάμπης Ποσονίδης

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Περήφανοι που δύο αθλητές μας , ο Διονύσης Καψάλης και η Ευτυχία Ζαρκαδούλα καθώς και ο προπονητής τους Μπάμπης Ποσονίδης επιλέχθηκαν από την Εθνική Ομάδα Στίβου, βάση τις διακρίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, για να στελεχώσουν την αποστολή της Ελλάδας για τη διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου, που θα γίνει την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουλίου στον Άγιο Κοσμά.

Καλή επιτυχία σε όλη την εθνική ομάδα και σε όλα τα παιδιά από το Αγρίνιο : Ευτυχία Ζαρκαδούλα (ευτυχια ζαρκαδουλα ) , Διονύση Καψάλη ( Διονύσης Καψάλης ) και Αδαμάντιο Δρόσο!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 359 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News