Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:04 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 22:34

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Απαιτούμε να ενισχυθεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να διασφαλιστεί η ύπαρξη των Νοσοκομείων Μεσολογγίου - Αγρινίου !!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δηλώνουμε απερίφραστα την συμπαράσταση μας και την αυτονόητη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της 14ης Ιουλίου καλώντας τους πολίτες του νομού να συστρατευθούν στα δίκαια αιτήματα των νοσοκομειακών ιατρών και εργαζομένων των νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου.

Η κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου, έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για το λαό μας, τους υγειονομικούς και το δημόσιο σύστημα Υγείας. Από τη μία, το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας σε όλα τα βασικά αγαθά, η ενεργειακή φτώχεια με τα δυσβάστακτα τιμολόγια της ΔΕΗ και την υπέρογκη αύξηση των καυσίμων, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργούν μια υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου.

Από την άλλη, δυστυχώς η πανδημία συνεχίζει να προελαύνει αφού η κυβέρνηση και το υπουργείο, έμεινε στα πανηγύρια του 1ου κύματος, διατυμπανίζοντας από το περασμένο καλοκαίρι ότι «ξεμπερδέψαμε» με τον κορωνοϊό και άφησε γυμνό το ΕΣΥ με τις αναστολές και τις μετακινήσεις ιατρών και του προσωπικού από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, με  ανεπαρκείς ΜΕΘ και ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι μετά από το πάθημα της πανδημίας και τα χιλιάδες θύματα θα ενισχυόταν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, γίνεται το αντίθετο.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, οι Υγειονομικοί που έχουν δώσει 2 χρόνια τώρα τη μάχη με την πανδημία, μπαλώνοντας τις μεγάλες τρύπες του συστήματος, με συνεχείς μετακινήσεις, με ελάχιστα ρεπό, με περικοπή των αδειών, περισσότερο στοχοποιούνται παρά αναγνωρίζεται η προσφορά τους από την πολιτεία.

Κατόπιν όλων αυτών, θεωρούμε απαραίτητη και αυτονόητη την συμμετοχή μας την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 12:00 πμ στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου και καλούμε όλους τους δημότες να πάρουν σαφή θέση.

Δηλώνουμε με την παρουσία μας ότι δεν θα επιτρέψουμε να «λεηλατήσουν» το νοσοκομείο του Μεσολογγίου και δεν θα το αφήσουμε έρμαιο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ευνοώντας σταθερά τους ιδιώτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Διαβάστηκε 235 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 22:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/