Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 00:31

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στην Βόνιτσα η συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Ακτίου – Βόνιτσας (Παρ 15/7/2022 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ακτίου – Βόνιτσας , συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις  του Δήμου  «ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ  » πραγματοποιώντας  την καθιερωμένη ετήσια συναυλία της ,την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 και ώρα 9.30 μ. μ στη παραλία της Βόνιτσας στην Πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας με είσοδο δωρεάν

Η Φιλαρμονικής μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την ύπαρξη  της , την λειτουργία της  ως προς την  εκμάθηση της μουσικής τέχνης στοχεύοντας , αφενός μεν στην κοινωνικοποίηση των παιδιών που φοιτούν σε αυτή και την μετάδοση σε αυτά της γνώσης της μουσικής , αφετέρου δε στην ανάδειξη του μουσικού σώματος  και στην γνωστοποίηση του έργου του , όπως και στην προσέλκυση και άλλων παιδιών για να αποτελέσουν μέρος του .

Σας περιμένουμε όλες και όλους ,  κάτω από τον έναστρο ουρανό της μαγευτικής παραλίας της  Βόνιτσας , να απολαύσετε τους ήχους μας και να χειροκροτήσετε αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά , που κοπιάζουν στις διακοπές τους , με μόνη τους  επιθυμία ,  την αγάπη σας και το θερμό σας χειροκρότημα .

Διαβάστηκε 241 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 00:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.