Πέμπτη, 18η Αυγούστου 2022  7:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 17:23

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι με τη συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, και τη καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η  κορυφαία Εθνική διοργάνωση, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών, Νέων &Seniors, στο Προπονητικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στην Λίμνη Στράτου, η οποία αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους υδροβιότοπους της χώρας, και θεωρείται η καλύτερη φυσική πίστα.

To πρωτάθλημα διήρκησε από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022. Συμμετείχαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες από  σωματεία ολόκληρης της χώρας, όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αγγελική Ανδριοπούλου και ο Νίκος Πλυτάς.

Στην τελετή της απονομής, την Κυριακή 03 Ιουλίου, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαιτέρως στην πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι Χριστιάννα Μάμαλη.

«Σταθερά και μεθοδικά, μέσω της στήριξής μας σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα, δημιουργούμε συνθήκες ανάδειξης του πλούσιου υδάτινου στοιχείου μας και καθιερώνουμε πλαίσια βιώσιμης ανάπτυξης για την περιοχή μας. Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι και την πρόεδρο κ. Μάμαλη για την άψογη συνεργασία μας, και την  αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνουν στην περιοχή μας για τη διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης.

Σημειώνεται ότι για τις επόμενες ημέρες, η Λίμνη Στράτου θα λειτουργήσει ως προπονητικό κέντρο για 20 περίπου αθλητές, λόγω και των εξαιρετικών συνθηκών που υπάρχουν, κάτι το οποίο αποτελεί θετικό γεγονός για τον τοπικό αθλητισμό.

20220704 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

Διαβάστηκε 81 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα