Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:19 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 15:11

Επίσκεψη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου στο Νοσοκομείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς  τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου Αγρινίου παρέδωσε χυμούς και γλυκά δείχνοντας έμπρακτη συμπαράσταση.  

Οι εθελοντές της Ακτίνας παρουσία του Διοικητή Μιχαήλ Σερασκέρη, της εκπροσώπου των εργαζομένων και μέλος του Δ. Σ. του νοσοκομείου Αγρινίου Ειρήνης  Ντάσκαρη  και του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Παναγιώτη Μπουρνάζου προσέφεραν τα προϊόντα που συγκέντρωσαν.  

«Είναι σημαντικό να μη ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και περνούν μια δύσκολη περίοδο. Είμαστε δίπλα τους, για να τους ακούσουμε και να γίνουμε μια ζεστή αγκαλιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω  την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου και τους εργαζόμενους για την ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία», ανέφερε σχετικά η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Βούλα Αρτίκου Γουργολίτσα.

Διαβάστηκε 316 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.