Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:27 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 09:39

“Lake Party Trichonida - 10 years” (Πεμ 25 - Παρ 26/8/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Lake Party επιστρέφει, ξανά την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022  στο Κτήμα Πιθάρι της λίμνης Τριχωνίδας, ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανανεωμένο και έτοιμο να γιορτάσει μαζί σας τα 10 του χρόνια, από την μαγική μουσική πορεία του! Παρέα με καυτά ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, θα ξεσηκώσουμε τη σκηνή του Lake Party για να απογειώσουμε το καλοκαίρι μας.

Γνωστές επιτυχίες από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες αναμένεται να κατακλύσουν κάθε κύτταρό μας, παρασύροντάς μας σε ένα απίστευτο διήμερο γεμάτο μουσική χορό και πολλά activities. Ετοιμάσου να νιώσεις κι εσύ την απόλυτη εμπειρία του Lake Party. Με τους χιλιάδες lakers να δηλώνουν κάθε χρόνο, φανατικά τη παρουσία τους. 

Έτσι εξηγείται, πως η ιστοσελίδα του Lake Party έχει ήδη πάρει φωτιά, με τους lakers να δηλώνουν καθημερινά στο community του lakeparty.gr τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες που θέλουν να δουν από κοντά φέτος το καλοκαίρι.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν, τόσο τα αποτελέσματα από τη ψηφοφορία του  community για τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, όσο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και τα δρομολόγια λεωφορείων.   

Θες να συμμετέχεις κι εσύ στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού;

Μείνε συντονισμένος για τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα σημαδέψουν το φετινό μας μουσικό καλοκαίρι καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια τα δρομολόγια, αλλά και τις αθλητικές δράσεις του Lake Party!

Το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται…εσύ;

Δείτε περισσότερα στο site του Lake Party & Pithari.

#lakeparty #ktimapithari #lakeparty22 #laketrichonida

Διαβάστηκε 677 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.