Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  4:44 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 09:51

Παναιτωλικός: Φέρεται να προσέγγισε Χατζηθεοδωρίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού Ηλία Χατζηθεοδωρίδη φέρεται να προσέγγισε σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα ο Παναιτωλικός για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 24χρονος Κατερινιώτης μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα σεζόν, ενώ αγωνίστηκε ελάχιστα την προηγούμενη, έχοντας φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» σε μόλις 6 αγώνες πρωταθλήματος και έναν αγώνα κυπέλλου. Επίσης αγωνίστηκε και μία φορά με τον Παναθηναϊκό Β στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το γεγονός ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού ακραίου αμυντικού φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Παναιτωλικό, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παγκάκη στο paopantou, αρχικά ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ομάδα του Αγρινίου και ακολούθησε προσέγγιση από τον «Τίτορμο» προς την πλευρά του παίκτη.

Πηγή: agriniara.gr

Διαβάστηκε 247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.