Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  4:05 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 00:51

«Να σκεφτόμαστε το σύνολο» λέει η Εστίαση του Αγρινίου για το σαββατιάτικο κλείσιμο που αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διάχυτος είναι στους επαγγελματίες της εστίασης του Αγρινίου ο προβληματισμός για την απόφαση του εμπορικού συλλόγου της πόλης να εφαρμοστεί θερινό πενθήμερο-με σαββατιάτικο κλείσιμο- όλο το δίμηνο Ιούλιου-Αυγούστου του τρέχοντος καλοκαιριού.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εμπόρων προκάλεσε πολλές συζητήσεις αλλά και αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό του με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους της παράταξης του στο διοικητικό συμβούλιο να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Η εστίαση παράλληλα είναι ένας κλάδος που εκ των πραγμάτων επηρεάζεται από την απόφαση των εμπόρων και η άποψη της έχει τη σημασία της.

Την εκφράζει στο agrinionews.gr o Κώστας Ναστούλης, πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου, που κάνει λόγο για άστοχη απόφαση .

« Εμείς θέλουμε τα μαγαζιά ανοιχτά τα Σάββατα. Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος-που ειδικά φέτος- θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις στην πόλη (γάμοι, βαπτίσεις κ.α) και θα προκύψει επισκεψιμότητα και από άλλες πόλεις. Έχει τύχει και παλιότερα το φαινόμενο να χρειάζεται κάποιος κάτι να μην μπορεί να βρει… Δεν αντιπροσωπεύει την πόλη η απόφαση. Δεν δείχνει καλή εικόνα έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας, με κλειστά καταστήματα και με lockdown . Θεωρώ άστοχο να μην δουλεύουν τα μαγαζιά το Σάββατο αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Το θέμα είναι όμως να σκεφτόμαστε το σύνολο», αναφέρει ο κ. Ναστούλης.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.