Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  9:26 μμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 19:36

Παναιτωλικός: Τρείς για ανανέωση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρία ανοικτά μέτωπα υπάρχουν στον Παναιτωλικό σχετικά με τις ανανεώσεις: Αντούνες, Καρέλης, Μεντόσα. Και με τους τρεις έχει ανοίξει κουβέντα. Είναι παίκτες που έγιναν βασικοί και κατέγραψαν γενικά θετικό πρόσημο.

Ο Αντούνες ήρθε ως εναλλακτική μετά τον τραυματισμό του Περέιρα. Τελικά έπαιξε σε 28 αγώνες (!) σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

Ο Καρέλης ήταν «άκαπνος» στο πρώτο του εξάμηνο στον Παναιτωλικό, αλλά με τον ερχομό του Αναστασίου σκόραρε 7 φορές σε 30 αγώνες που χρησιμοποιήθηκε στη Super League από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αντίστοιχη βελτίωση παρουσίασε και ο Μεντόσα. Χάβος – Δέλλας δεν τον εμπιστεύτηκαν στην πρώτη σεζόν του στο Αγρίνιο. Με τον Αναστασίου πήρε διπλάσιο χρόνο και σημείωσε 4 γκολ δίνοντας και 3 ασίστ.

Λογικά το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού και για τους τρεις υπάρχει διάθεση της ομάδας να τους κρατήσει. Αναμένονται τα αποτελέσματα των επαφών.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 307 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.