Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 19:31

Μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου διακρίθηκαν σε διαγωνισμό αφίσας για τον σχολικό εκφοβισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου στις μαθήτριες Αγγελική-Αναστασία Λούκα και Χρυσούλα Ξανθοπούλου για τη διάκρισή τους στο Μαθητικό Διαγωνισμό Αφίσας με θέμα «ΟΧΙ στον Σχολικό Εκφοβισμό».

O διαγωνισμός, διοργανώθηκε από το 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου ,υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας  Αιτωλ/νίας, ο οποίος έλαβε χώρα στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος «Μίλησε» κατά της βίας και του εκφοβισμού.

Συγκεκριμένα μετά την αξιολόγηση των έργων, οι μαθήτριες της Α’ τάξης Λούκα Αγγελική-Αναστασία κέρδισε την πρώτη θέση και η Ξανθοπούλου Χρυσούλα κέρδισε την δεύτερη θέση.

Συγχαρητήρια εκφράζονται και προς τις καθηγήτριες του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του σχολείου Παπανίκου Βασιλική και Μετσοβίτη Αλεξάνδρα που παρακίνησαν τις μαθήτριες και επιμελήθηκαν τις συμμετοχές τους.

Εν όψει των ηλεκτρονικών εγγραφών , η διεύθυνση του σχολείου, υπενθυμίζει τους τομείς που λειτουργούν στο σχολείο:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τα τηλέφωνα 2641049642 και 2641031072 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου  στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://2epal-agrin.ait.sch.gr/index.php/en/

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.